100%-os gyümölcslevek
Ingyenes kiszállítás
15 ezer forint felett
Acai bogyó rendelés

A sportteljesítmény fokozása acaival

Acai bogyó tálban

Az acai bogyó egy olyan gyümölcs, amely fizikálisan és mentálisan egyaránt hozzájárul a sportteljesítmény fokozásához!

Hagyományosan az amazonasi esőerdőkből származó acait az őslakosok már évszázadok óta fogyasztják. Korábban mielőtt egy törzs harcba indult volna, a harcosok az acai pálma gyümölcsét fogyasztották, mivel az üveggolyóhoz hasonlító bogyóról úgy tartották, hogy energiát ad, és „legyőzhetetlennéteszi a harcosokat.

Évszázadokkal később a modern tudomány is felfigyelt az acai energiát adó és állóképességet fokozó tulajdonságaira.
Az acai bogyó hihetetlen tápanyagtartalmának köszönhetően hozzájárul a mentális és fizikai képességek fokozásához és frissen tartásához. Mivel egy sportolónak, akár élsportoló az illető akár nem, mentálisan és fizikálisan egyaránt fel kell készülnie az acai bogyó kiváló táplálékkiegészítőnek bizonyulhat. Kitűnő energizáló hatásáról ismert.

Az acai egyike a legerősebb antioxidáns hatású élelmiszereknek. A bogyó antioxidánsai harcolnak a szabadgyökök ellen, és védik a szervezetet az oxidatív károsodástól. Sportolók esetén különösen fontos mindez, hiszen egy edzés vagy mérkőzés során fokozódik az oxigénfogyasztás, mely hosszútávon oxidatív károsodást képes előidézni az izmokban és ízületekben.
Antioxidánsokat tartalmazó élelmiszereknek, mint az acai fontos szerepük van az izmok regenerációjában és a sérülések megelőzésében. Az acai antioxidánsai mellett egyéb vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz. Mindez kiegészül a bogyó jó minőségű fehérje és rosttartalmával.

Az felkészülés, vagy akár bármilyen nemű mozgás alapja az edzés. Az acai segít javítani az edzés minőségén: a rendkívül tápláló  bogyó tápláló, energiát ad, biztosítja a kellőüzemanyagot” a szervezetnek a kemény edzések előtt. Szénhidrát, fehérje-, zsír- és ásványi anyag tartalmával az acai ideális kezdő és profi sportolóknak, valamint azoknak is, akik még csak most ismerkednek valamelyik sportággal.

Dél-Amerikában az acai fogyasztása sportolók körében sem újkeletű dolog: táncosok, harcművészek, szörfösök már régóta fogyasztják az energizáló bogyót.

Az acai sportteljesítméynt növelő valós hatásait mi sem bizonyítja jobban, mint az...:

  • ... hogy Ausztrália legendás úszója és nemzeti alakja, az 5-szörös olimpiai bajnok Ian Thorpe szerint: „Az acai pontosan az a gyümölcs, amit mindenkinek reggelire kellene fogyasztania ahhoz, hogy a nap végéig kellő energiája legyen!”,
  • ...vagy, hogy a világhírű ’Sports Illustrated’ magazin rövid, ám annál velősebb véleménye az acairól a következő volt: „Az acai a legjobb gyümölcs, amiről valaha hallhattál!”


Ide érdemes továbblépni az oldalon:

Acai bogyó

ACAI GYÜMÖLCSVELŐ ár:
Acai bogyó
100%-os » 500ml
= 4 571 ft / üveg
Megnézem a többi termék árát »

Jogi nyilatkozat (Prominent Disclaimer): Az oldalon megtalálható információk, oktatási célt szolgálnak. Kérjük ne kizárólag ezen az oldalon feltüntetett információkra támaszkodjon és a termék használata és fogyasztása előtt mindíg olvassa el a címkén feltüntetett figyelmeztetéseket, adagolási javaslatokat. Kérem vegye figyelembe, hogy az oldalon taglalt termékek, nem helyettesitík a vegyes étrendet és a változatos életmódot. Bármely készítményre való allergia esetén, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Nyilatkozunk arról, hogy a termékeken feltüntetett alkalmazásra és fogyasztásra vonatkozó információk, megegyeznek az ezen a weboldalon feltüntetett információkkal. Kérjük vegye figyelembe, hogy az oldalon megtalálható információk, az egészségügyi hatóságok által nem ellenőrzöttek. Kérjük vegye figyelembe, hogy az aktuális hatályban lévő magyarországi és közösségi törvények alapján, az étrend-kiegészítők és élelmiszerek nem rendelkeznek semmilyen gyógyhatással, így nem alkalmasak betegségek kezelésére, vagy megelőzésére. A weboldaon feltüntetett információk, reklám és hivatkozási céllal kerültek feltüntetésre és nem helyettesítik egy orvos, egy gyógyszerész vagy egy engedéllyel rendelkező természetgyógyász tanácsát. Ne használja az oldalon lévő információkat öndiagnózisra.

BioFitness.hu © Minden jog fenntartva