100%-os gyümölcslevek
Ingyenes kiszállítás
15 ezer forint felett
Acai bogyó rendelés

Acai bogyóval az ideális testsúlyért!

Acai bogyó tálban

Táplálkozási szakértők sokasága gondolja úgy, hogy az acai rendszeres fogyasztásával támogatható a fogyás és az egészséges testsúly elérése.

A National Institutes of Aging szakemberei szerint acaival a szervezetben csökkenthető a magas zsírtartalmú étrend okozta negatív hatások sorozata ( mint például koleszterinszint növekedése, magasvérnyomás, zsírpárnák képződése stb...)

A fogyókúrát segítő természetes táplálékkiegészítők egyre nagyobb divatjukat élik manapság. Egyes szerek hamar a feledés homályába merülnek, mások azonban nagy sikert aratnak. Utóbbi kategóriába tartozik az acai bogyó is.

Az acai bogyó legfontosabb fogyókúrát segítő hatásai a következőek:

  • Az acaiban lévő rostok és esszenciális zsírsavak felgyorsítják a zsírégetést, valamint segítik a jobb emésztést
  • Az acai sajátos tulajdonsága, hogy fokozza a telítettség érzetét, és csökkenti az éhségérzetet!
  • Indítsa acaival a napot! – A bogyós gyümölcs egyrészt segít ellenállni a napközbeni magas cukor –és kalóriabevitelnek, másrészt pedig nélkülözhetetlen tápanyagokat biztosít a szervezet számára.

Fogyókúrázóknak érdemes tisztában lenniük azzal, hogy a fogyás szempontjából a reggeli nevezhető a  legfontosabb étkezésnek. A reggeli rendszeres elmúlasztásának a következménye lehet  például a lassuló anyagcsere, vagy éppen a zsírok felhalmozódása a szervezetben.

  • Méregtelenítő hatásának köszönhetően az acai hozzájárul a máj egészséges működéséhez. Mivel a máj az anyagcsere folyamatok központjaként képes kiszűrni a szervezet számára ártalmas méreganyagokat, megelőzve azok lerakódását, az egészséges májműködés elengedhetetlen a diétához is.

Végezetül pedig egy klasszikus, jól bevált tippp a fogyáshoz! Az acai mint úgy általában az étrendkiegészítők önmagában nem vezet egyenesen a fogyáshoz. Az ideális fogyókúra további 2 alappillére a megfelelő táplálkozás és a mozgás!

Ide érdemes továbblépni az oldalon:

Acai bogyó

ACAI GYÜMÖLCSVELŐ ár:
Acai bogyó
Bio 100%-os » 500ml
= 4 571 ft / üveg
Megnézem a többi termék árát »

Jogi nyilatkozat (Prominent Disclaimer): Az oldalon megtalálható információk, oktatási célt szolgálnak. Kérjük ne kizárólag ezen az oldalon feltüntetett információkra támaszkodjon és a termék használata és fogyasztása előtt mindíg olvassa el a címkén feltüntetett figyelmeztetéseket, adagolási javaslatokat. Kérem vegye figyelembe, hogy az oldalon taglalt termékek, nem helyettesitík a vegyes étrendet és a változatos életmódot. Bármely készítményre való allergia esetén, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Nyilatkozunk arról, hogy a termékeken feltüntetett alkalmazásra és fogyasztásra vonatkozó információk, megegyeznek az ezen a weboldalon feltüntetett információkkal. Kérjük vegye figyelembe, hogy az oldalon megtalálható információk, az egészségügyi hatóságok által nem ellenőrzöttek. Kérjük vegye figyelembe, hogy az aktuális hatályban lévő magyarországi és közösségi törvények alapján, az étrend-kiegészítők és élelmiszerek nem rendelkeznek semmilyen gyógyhatással, így nem alkalmasak betegségek kezelésére, vagy megelőzésére. A weboldaon feltüntetett információk, reklám és hivatkozási céllal kerültek feltüntetésre és nem helyettesítik egy orvos, egy gyógyszerész vagy egy engedéllyel rendelkező természetgyógyász tanácsát. Ne használja az oldalon lévő információkat öndiagnózisra.

BioFitness.hu © Minden jog fenntartva