100%-os Bio gyümölcslevek
Ingyenes kiszállítás
15 ezer forint felett
Bio gyümölcslé tanusítványok

Acai bogyóval az ideális testsúlyért!

Acai bogyó tálban

Táplálkozási szakértők sokasága gondolja úgy, hogy az acai rendszeres fogyasztásával támogatható a fogyás és az egészséges testsúly elérése.

A National Institutes of Aging szakemberei szerint acaival a szervezetben csökkenthető a magas zsírtartalmú étrend okozta negatív hatások sorozata ( mint például koleszterinszint növekedése, magasvérnyomás, zsírpárnák képződése stb...)

A fogyókúrát segítő természetes táplálékkiegészítők egyre nagyobb divatjukat élik manapság. Egyes szerek hamar a feledés homályába merülnek, mások azonban nagy sikert aratnak. Utóbbi kategóriába tartozik az acai bogyó is.

Az acai bogyó legfontosabb fogyókúrát segítő hatásai a következőek:

  • Az acaiban lévő rostok és esszenciális zsírsavak felgyorsítják a zsírégetést, valamint segítik a jobb emésztést
  • Az acai sajátos tulajdonsága, hogy fokozza a telítettség érzetét, és csökkenti az éhségérzetet!
  • Indítsa acaival a napot! – A bogyós gyümölcs egyrészt segít ellenállni a napközbeni magas cukor –és kalóriabevitelnek, másrészt pedig nélkülözhetetlen tápanyagokat biztosít a szervezet számára.

Fogyókúrázóknak érdemes tisztában lenniük azzal, hogy a fogyás szempontjából a reggeli nevezhető a  legfontosabb étkezésnek. A reggeli rendszeres elmúlasztásának a következménye lehet  például a lassuló anyagcsere, vagy éppen a zsírok felhalmozódása a szervezetben.

  • Méregtelenítő hatásának köszönhetően az acai hozzájárul a máj egészséges működéséhez. Mivel a máj az anyagcsere folyamatok központjaként képes kiszűrni a szervezet számára ártalmas méreganyagokat, megelőzve azok lerakódását, az egészséges májműködés elengedhetetlen a diétához is.

Végezetül pedig egy klasszikus, jól bevált tippp a fogyáshoz! Az acai mint úgy általában az étrendkiegészítők önmagában nem vezet egyenesen a fogyáshoz. Az ideális fogyókúra további 2 alappillére a megfelelő táplálkozás és a mozgás!

Ide érdemes továbblépni az oldalon:

Acai bogyó

ACAI GYÜMÖLCSVELŐ ár:
Acai bogyó
Bio 100%-os » 500ml
= 4 571 ft / üveg
Megnézem a többi termék árát »